Campus U.T.C.B.

Cerere de conectare la reteaua de calculatoare a U.T.C.B.

MAC-ul trebuie sa fie de scris cu litere mari. MAC-ul este compus din cifre si litere (A-F) (exemplu: 00:23:AD:53:76:F3)
Prin trimiterea datelor de mai sus sunt de acord cu Regulamentul de functionare al retelei de calculatoare din caminele U.T.C.B.
Asumandu-mi responsabilitatea pentru toate actiunile derulate de la calculatorul personal in cadrul retelei de calculatoare U.T.C.B. si internet.


Prin continuarea înregistrării iți exprimi acordul ca datele tale cu caracter personal completate în acest formular de înregistrare, sa fie colectate si prelucrate de către U.T.C.B in vederea alocării de adresa de IP.
De asemenea, datele tale cu caracter personal pot sa fie folosite de către U.T.C.B., pe perioada contractului de studii universitare in cadrul U.T.C.B, pentru a te tine la curent cu privire la diverse știri, evenimente, activități, sau comunicări de orice fel. Universitatea colectează și prelucrează datele cu caracter personal ale persoanelor fizice admise la studii universitare de licență/master/doctorat și ale persoanelor fizice angajate în cadrul Universității și asigură drepturile persoanelor vizate conform prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 cu modificările si completările ulterioare din legislația națională.
refresh
ATENTIE!!! Dupa apasarea butonului "TRIMITE" o sa primiti un email cu toate datele dumneavoastra. Dupa verificarea datelor dati "REPLY" la mailul primit pentru transmiterea cererii de conectare
 
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.